Volg ons:
The Stanley Parable banner

Gebaseerd op de gelijknamige Video-game

The Stanley parable is een Video-game die uitgebracht is in 2013. Het spel is toen heel goed aangeslagen en beoordeeld met een score van 90/100 op Metacritic, gebaseerd op 37 professionele recensies. Daarbij is The Stanley parable genomineerd voor 4 BAFTA Awards!

Al bij al een goed ontvangen game!

Het is nu 3 jaar later en wij denken dat het tijd is voor een nieuwe stap! Daarom wordt ons project genaamd Stanley's World (wat gebaseerd was op de Stanley parable) omgedoopt naar:

The Stanley Parable

We hebben contact opgenomen met 'Galactic Cafe' (de developers van The Stanley Parable) en we hebben toestemming om een Theaterproductie te maken over deze game! 

 

Het doel dus nu is om een komische productie te maken van deze video game. Gezamelijk met Galactic Cafe presenteren wij deze nieuwe productie met gepaste trots!

Het Verhaal

Het Verhaal gaat over een man genaamd Stanley, Stanley werkt in een bedrijf waar hij werknemer 427 is. Zijn taak is het om letters in te voeren. De letters verschijnen op zijn monitor. De monitor geeft aan hoe lang hij de letters moet invoeren en in welke volgorde.

en Stanley is gelukkig.

Totdat op een dag er geen nieuwe letters meer binnen komen om in te voeren. en dan gaat alles naar de knoppen. want Stanley gaat op onderzoek uit wat er gaande is. Hij komt er achter dat al zijn collega's weg zijn.

 

Zal Stanley er achter komen waarom geen letters binnen komen?

Zal Stanley zijn collega's vinden? Maar wilt hij dat wel?

 

 

Bekijk hier de trailer van de Video-game zelf!

Posters en Banner

The Stanley Parable EDIT website
The Stanley Parable banner

Download Poster

Download Nu

Download Facebook omslagfoto

Download Nu