Volg ons:
Omslagfoto Killer

Cancelled

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat The Killer Company gecanceld wordt! maar dit jaar spelen wij voor u Antigone!

Spanning, Emoties en een Monster!

 

Killer Company is het zelf geschreven vervolg op het verhaal van Frankenstein. Hierin gaat Xtravagant een spannend 'Filmisch' vervolg op de planken zetten.

Het verhaal:
Het verhaal speelt zich af in het jaar 1888, Professor Victor Frankenstein is erin geslaagd om zijn monster tot leven te wekken! Maar hij vreest dat de dorpelingen hem dit niet in dank afnemen. Daarom besluit hij om een brief achter te laten voor zijn enigste dochter, Christie Frankenstein die gevlucht is naar het victoriaanse London. 

De Dorpelingen draven inderdaad door en vermoorden Victor Frankenstein en zijn monster...

Christie ontvangt de voor haar bestemde brief. Hierin staat beschreven dat haar vader verwacht dat zij wraak neemt op de dorpelingen en de gehele mensheid. Ze moet een nieuw monster gaan maken! Dit monster moet bestaan uit de ergste criminelen die in deze tijd leven. Dit kan Christie niet alleen daarom moet ze de hulp in schakelen van een groepje moordenaars! Door middel van een tijdmachine haalt zij de volgende 'Killers' naar zich toe.

  • Bonnie Parker
  • Jack the Ripper
  • Baron Samedi
  • Al Capone
  • Maria Swanenburg
  • Elizabeth Báthory

Deze 'killers' helpen Christie om een nieuw monster te maken. Ieder heeft zijn eigen reden om Christie te helpen. 

Gaat het Christie lukken om een nieuw monster te maken? En als het lukt...

 

Wat dan?

 

Foto's, Posters, Trailers en meer Volgt!