Volg ons:

Vrienden van Xtravagant

De Brikke Oave

Deze fantastische mensen helpen ons aan een geweldige ruimte waar we kunnen repeteren maar ook kunnen spelen! Kijk vooral op hun website om te zien welke activiteiten er nog meer zijn! want hun programma is fantastisch!

IC Music

Dit is de bedrijfspagina van Ivo Cleven. Een geweldige muzikant maar een nog betere componist! Ivo helpt ons niet alleen op gebied van Muziek maar ook nog op gebied van techniek dus een echte allrounder. Kijk gerust op zijn Facebook pagina

De Print Galerij

Wat is een theatergroep zonder script, flyers, folders, posters en nog meer? Juist een theater groep zonder script, flyers, folders en posters. maar gelukkig dankzij deze Dames en Heren hebben wij dat wel! kijk eens op hun sites want ze hebben nog meer dan Scipts, Flyers........

Joyfull Care

Joyfull care is een bedrijf gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren. Dat kan zijn voor huiswerk begeleiding, Begeleiding voor de thuis situatie en ook begeleiding voor moeilijk opvoedbare kinderen.

Dit alles wordt gerund door Ellen Evertz deze jonge dame is gedreven en draagt een warm hart toe aan initiatieven voor jongeren. Laat Xtravagant zich nou ook nog eens richten op Jongeren! een perfecte combi dus!

Bente Snijkers

Bente is een afstuderend fotografie student aan de kunstacademie in Maastricht. Haar werk bestaat uit portretten, zelfportretten en beelden van haar eigen chaotische droomwerelden. Momenteel is ze bezig met haar afstudeerproject waar ze in haar eigen dromen duik. De duik in deze vreemde surrealistische wereld in haar hoofd is wat ze onderzoekt en uitbeeld. Daarnaast geniet ze van samenwerkingen met en opdrachten van andere creatievelingen. 

Bente heeft ons geholpen met schitterende posters en zal bij de voorstellingen natuurlijk ook foto's gaan maken!

Raymond Clement

Een regionale cabaretier die Xtravagant steunt en helpt met alles wat hij kan! en dat is handig. Dacht u werkelijk dat wij al onze grappen zelf bedachten? Ja eigenlijk wel... maar zouden we ooit eens een gebrek een grappen woordspelingen of wijze levenslessen hebben staat Raymond altijd voor ons klaar!

atelier sier

Een klein, Knus, Liefelijk en mooi winkeltje. Gerund door een geweldige vrouw. maar Atelier sier is niet alleen een winkel voor iedereen die zijn huis PRACHTIG ingericht wilt hebben! NEEE het is ook nog een Atelier waar je je eigen sieraden kunt maken! Deze fantastische mensen hebben ons Geweldig geholpen met Killer Company. en ze zullen u natuurlijk ook fantastisch helpen

Petit Restaurant ‘t Beufke

Na een drukke week repeteren, schrijven, bouwen en regelen zijn de mannen en vrouwen van Xtravagant uitgeput en wat doen we dan op Zondag? JUIST naar 't Beufke gaan! en deze geweldige mensen helpen ons niet alleen aan onze voedingsstoffen, ze zorgen ook voor een stukje Limburgse gezelligheid en dat is belangrijk. Loop eens naar binnen en bestel een uitsmijter-beufke met de groeten van Xtravagant!