Volg ons:

THE RAVEN WORDT GECANCELED!

canceled

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat The Raven dit jaar niet opgevoerd gaat worden… We hebben lang gesproken over wat we moesten doen maar dit is uiteindelijk het enige (verstandige) besluit.

Wat is er gebeurd? Er is in onze bouwruimte (schildstraat in Brunssum) ingebroken. Vervolgens zijn de daders met de brandblussers aan de slag gegaan. Het resultaat? Een gymzaal die onderwater staat en een flinke waterschade aan het houten decor.

De waterschade heeft de stabiliteit dusdanig aangetast dat het niet verantwoord is om dit decor te gebruiken. We willen de veiligheid van al onze cursisten en gast vocalisten niet in gevaar brengen.

Maar niet getreurd Xtravagant speelt The Raven toch! We zijn nog in overleg maar we verwachten de productie voor jullie te kunnen spelen in Maart!

Heeft u al kaartjes gekocht? Geen probleem! U kunt de kaartjes gebruiken voor The Raven in maart. Hierover krijgt u van ons nog een mail!

We gaan met geheven hoofd verder en met de geweldige steun van @gemeente Brunssum en @vocaal totaal weten we zeker dat we dit project op een geweldige manier kunnen afronden!

Groetjes
Het Xtravagant Team
Niets Moet | Alles Mag

Wordt vervolgd…